Velkommen til mobilbedemand.dk

Økonomi og Priser

Økonomien omkring et dødsfald kan også volde problemer da de fleste har en fornemmelse af at begravelser er dyre og priserne uoverskuelige. Jeg har valgt at give en personlig og nærværende rådgivning, hvad angår mulighederne samt at give en favorabel og overskuelig pris, så du allerede ved vores første kontakt, har en bekræftelse på den endelige pris. Det giver stor tryghed også på det økonomiske spørgsmål, hvilket kan være meget svært generelt, da andre bedemænd typisk kun oplyser fra priser, og urealistiske priseksempler.

For at gøre det hele overskueligt samt give et hurtigt og sikkert overblik over mine priser, har jeg valgt kun at have tre komplette “pakker”

18.800,- inkl. moms plus kremering 3.000,-

Det er den “store pakke” indeholdende alt der skal bruges, hvad enten det er begravelse eller bisættelse, fra kirke eller kapel*, medlem eller ikke medlem af folkekirken.
“Pakken” indeholder alt, hvid kiste, urne, evt. ligklæder, alle rustvognkørsler, kapelleje hvis det er fra kapel, evt. blomster kørsel, kremering og urne transport. Desuden laver jeg alt papirarbejdet og ansøger om begravelseshjælpen.

For at give dig denne “pakkepris” er der nogle begrænsninger, men de aller fleste vil kunne bruge mit “pakketilbud”, som jeg har lavet for at gøre det nemt og hurtigt at finde den endelige pris på en begravelse eller bisættelse, vær venligst opmærksom på følgende:

Gælder kun i området Odsherred Kommune, og for personer boende i Odsherred kommune som er døde i Odsherred Kommune, på Holbæk Sygehus, Slagelse Sygehus, Ringsted Sygehus, Køge Sygehus, Glostrup Hospital og Hvidovre Hospital.
Tilbuddet forudsætter at afdøde vejer maksimalt 110 kg.

Men ellers dækker denne “pakke” alt fra at afhente afdøde, til urnen er kørt til  kirkegården, hvis bisættelse inklusiv kremering.

“pakken” indeholder ikke:
Kistepynt
Gravstedudgifter
Gravsten
Kaffebord
skifterets og dødsbo omkostninger
dødsannonce(r)
Øvrige omkostninger fra tredie part, herfra dog undtaget:
kapelleje, organist og kor som er en del af kapel leje prisen
assistance på sygehus
kremering.
*Margrethe Kapellet Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk

Er du i tvivl om min “Pakkepris” gælder i din/jeres situation, kontakt mig venligst

15.900,- inkl. moms plus kremering 3.000,-

Dette er “mellem pakken” indeholdende alt der skal bruges, når det er en bisættelse, med endelig ceremoni i eget hjem, plejehjem/bolig eller fra hospitals kapel, medlem eller ikke medlem af folkekirken.
“Pakken” indeholder alt, hvid kiste, urne, evt. ligklæder, alle rustvognkørsler, evt. blomster kørsel, kremering og urne transport. Desuden laver jeg alt papirarbejdet og ansøger om begravelses hjælpen.

For at give dig denne “pakkepris” er der nogle begrænsninger, men mange vil kunne bruge mit “pakketilbud”, som jeg har lavet for at gøre det nemt og hurtigt at finde den endelige pris på en bisættelse, vær venligt opmærksom på følgende:

Der kan ikke efterfølgende afholdes endnu en ceremoni, f.eks. i kapel eller kirke

Gælder kun i området Odsherred Kommune, og for personer boende i Odsherred kommune som er døde i Odsherred Kommune, på Holbæk Sygehus, Slagelse Sygehus, Ringsted Sygehus, Køge Sygehus, Glostrup Hospital og Hvidovre Hospital. At afdøde vejer maksimalt 110 kg.
Men ellers dækker denne “pakke” alt fra at afhente afdøde, til urnen er kørt til  kirkegården, inklusiv kremering (18.900,-)

“pakken” indeholder ikke:
Kistepynt
Gravstedudgifter
Gravsten
Kaffebord
skifterets og dødsbo omkostninger
dødsannonce(r)
Øvrige omkostninger fra tredie part, herfra dog undtaget:
assistance på sygehus
kremering.

Er du i tvivl om min “Pakkepris” gælder i din/jeres situation, kontakt mig venligst

Specialtilbud 11.500,- plus kremering 3.000,-

Skal der ikke afholdes højtid, hverken i kirke, kapel eller på hospital, kan jeg udnytte min spildtid, og give dig et godt tilbud. Jeg henter afdøde på Hospital eller plejehjem, kører kisten med afdøde til kremering,  kører urnen til kirkegård eller privat adresse i Odsherred Kommune. Desuden laver jeg alt papirarbejdet og ansøger om begravelseshjælpen.

Total pris, inkl. kiste, 1 rustvognskørsel, urne, urnekørsel: Kr. 11.500,- kremering 3.000,-

 I beløbet indgår ikke gravsteds udgifter, men kremering. Tilbudet omfatter kun personer op til 110 kg. og kun i hospitals kapellets åbningstid

Tilbuddet kan ikke bruges ved afhentning af afdøde i privat bolig. Pårørende kan ikke deltage. Hjemmebesøg indgår ikke i denne pakkepris.
Tilbudet omfatter kun afhentning indenfor Odsherred Kommune, samt fra Holbæk Sygehus, Slagelse Sygehus, Ringsted Sygehus, Køge Sygehus, Glostrup Hospital og Hvidovre Hospital.

Er du i tvivl om min “Pakkepris” gælder i din/jeres situation, kontakt mig venligst

Kontakt

Ønsker du besøg af mobilbedemand.dk, eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig.